Poniunelmia 🤗

Ratsastusleirillä on aina mukavaa - kivoja kavereita, suloisia poneja ja ikimuistoisia hetkiä!

Päiväleirit 2024

MANNEN RATSUTILAN LEIRIT JA PONIPÄIVÄT 2024

Suunnitteilla...
 - 4H-PONIPÄIVÄLEIRI - kesäkuun ensimmäisellä viikolla, ilmoittautumiset ja lisätietoja PIELISEN 4H

TALLIN PONIPÄIVÄT MAANANTAISIN
 
10.6. Kouluratsastus
17.6. Esteratsastus 
24.6. Kouluratsastus 
1.7. Esteratsastus
8.7. Kouluratsastus
15.7. Esteratsastus 
22.7. Kouluratsastus

- Ponipäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy kello 15:00, päivän jälkeen voi jäädä seuraamaan tallin iltakilpailuja, jotka alkavat kello 16:00 tallilla. Myös osallistuminen kilpailuihin on mahdollista! 

- Ponipäiville tullaan omilla eväillä.

- Ponipäivät on tarkoitettu 7-15 vuotiaille.

- Päivät sisältävät 1 h ratsastusta teeman mukaisesti (koulu tai este), iltapäivällä 1 h osallistujien toiveiden mukaisesti poneilla joko agility, maastakäsittely, maastotaidot (taluttaen), vikellys, valjakkoajo... 

- Ponipäivä toteutuu, mikäli siinä on vähintään 3 osallistujaa, maksimiosallistuja määrä on 8. Ilmoittautuminen ilmoittautuminen ja maksut suoritetaan tallin nettikaupassa. 

- Kouluratsastuksen ponipäivät ovat avoimia kaiken tasoisille, ratsastusta varten osallistujat jaetaan tasoryhmiin tai opetusta eriytetään. Esteratsastuksen ponipäivillä ratsastustaitotason olisi hyvä olla tasolla, jossa hallitsee itsenäisesti ponin hyvin käynnissä ja ravissa, sekä pystyy laukkaamaan hieman. 

- Ponipäivän hinta on 65 €/osallistuja.

TALLIN PONIPÄIVIEN INFO !

Ratsastusta varten sinun ei tarvitse ostaa mitään. Tallilta saat lainaan hyväksytyn VG1 turvakypärän. Sinun tarvitsee ottaa mukaan vain kannalliset kengät (kumisaappaat on hyvät tallilla aina), joustavat pitkälahkeiset housut, hansikkaat ja sään mukainen vaatetus. Esteillä suosittelemme turvaliivin käyttöä, mutta se ei ole pakollinen. 

Osallistujilla tulee olla mukana omat eväät. Tallin Hotellissa on jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro sekä uuni. Rakennuksessa on keittiön lisäksi oleskeluhuone ja makuualkovi, wc ja suihku. Ponipäivät eivät sisällä yöpymistä, omilla eväillä se on kuitenkin mahdollista 10 € lisämaksun hintaan jo hieman isommille lapsille, varmista yöpymismahdollisuus puhelimitse tallilta. Tallilla on pieni leirikioski, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä juomaa. 

Osallistujat ovat vakuutettuja tallin puolesta. Suosittelemme kuitenkin ratsastusseuran jäsenyyttä, joka sisältää kattavan urheiluvakuutuksen. Lisätietoja www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity . Voit osallistua myös omalla ponilla, tällöin hinta on sama. 

Opettajina leiriellä ratsastuksenopettaja Marianne Okkonen, ohjaajina ja apuopettajina voi toimia opiskelijoita tai tallityöntekijöitä. Lisäksi apulaisina tallilla käyviä kivoja tallityttöjä. Lisätietoja saat tallilta numerosta: 041 481 2131. 

OTA MUKAAN 
tiivistelmä ja muistilista 

- omat eväät ja riittävästi juomista, tai juomapullo jota voit täyttää, mikäli on kuuma päivä.
- ratsastukseen soveltuvat vaatteet, kannalliset kengät, hansikkaat, kypärä jos on oma 
- sään mukaista vaatetta, ennemmin liikaa kuin liian vähän 
- aurinkovoide ja/tai auringolta suojaavat vaatteet 
- kumisaappaat on tallilla aina hyvät
- Kela-kortti, mikäli tarvitaan lääkärikäyntiä 
- iloinen ja reipas asenne, ollaan yhtä perhettä 
- taskurahaa kioskia varten 

Tarvittaessa myös: oma pyyhe, omat lääkkeet - myös särkylääkkeet, hyttysmyrkky 

TERVETULOA! 

Etsi