Poniunelmia 🤗

Ratsastusleirillä on aina mukavaa - kivoja kavereita, suloisia poneja ja ikimuistoisia hetkiä!

Päiväleirit 2023

MANNEN RATSUTILAN PÄIVÄLEIRIT 20223

 5.6. - 9.6. 4H-PONIPÄIVÄLEIRI - ilmoittautumiset ja lisätietoja PIELISEN 4H
Lähempänä leiriä saat leiri-kirjeen 4H:lta.

--------------------------------

Vuonna 2023 ei tallin omia leirejä.

TALLIN PÄIVÄLEIRIEN INFO 
(korvaa leirikirjeen) 

Leirille ilmoittaudutaan kotisivujemme kautta. Ennen ilmoittautumista, varmistathan tallilta puhelimitse (puh. 0414812131), että leirillä on tilaa. Kaikilla leireillä on varausmaksu 50 € , joka vahvistaa tehdyn varauksen. Varausmaksusta lähetetään lasku leirille ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa muutoin kuin lääkärintodistuksella. Pari viikkoa ennen leiriä saat laskun leirin loppusummasta. Lasku tulee olla maksettuna ennen leirille saapumista. 

Leirille otetaan max. 8 leiriläistä ja leirit toteutuvat vähintään 4 osallistujalla. Kaikilla leireillämme ratsastetaan ryhmätunneilla 1 h kerran päivässä. Lisäksi leirien iltapäiviin kuuluu toinen noin 1 h mittainen muu ohjelma, leirien esittelyissä mainituissa aiheissa, esim. agility, vikellys, maasto, ponien hoito tms.

Ratsastusta varten sinun ei tarvitse ostaa mitään. Tallilta saat lainaan hyväksytyn VG1 turvakypärän. Sinun tarvitsee ottaa mukaan vain kannalliset kengät (kumisaappaat on hyvät tallilla aina), joustavat pitkälahkeiset housut, hansikkaat ja sään mukainen vaatetus. Esteillä suosittelemme turvaliivin käyttöä, mutta se ei ole pakollinen. 

Päiväleirit alkavat kl 9:00 ja päättyvät kl 15:00. Maanantaisin on mahdollista jäädä kilpailemaan iltakilpailuihin tai jäädä seuraamaan kilpailuja. Kilpailut alkavat kl 16 ja kestävät 2 - 3 h. Leiriläisten alaikäraja on 7-vuotta.
 
Leirillä tulee olla mukana omat eväät. Leirituvassa on jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro sekä uuni. Rakennuksessa on keittiön lisäksi oleskeluhuone ja makuualkovi, wc ja suihku. Leirimme eivät sisällä yöpymistä, omilla eväillä se on kuitenkin mahdollista 15 € lisämaksun hintaan aikuisille ja isommille lapsille, varmista yöpymismahdollisuus puhelimitse tallilta. Leireillä on pieni leirikioski, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä juomaa. 

Kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja tallin puolesta. Suosittelemme kuitenkin leiriläisille ratsastusseuran jäsenyyttä, joka sisältää kattavan urheiluvakuutuksen, mikäli haluat osallistua maanantain iltakilpailuihin, on seurajäsenyys pakollinen. Lisätietoja www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity . Voit tulla leirille myös omalla ponilla. Leirin hinta on tällöin sama. 

Opettajina leiriellä ratsastuksenopettaja Marianne Okkonen ja opiskelija Amanda Haverinen. Lisäksi leiriapulaisina tallilla käyviä kivoja tallityttöjä ja harjoittelijoita! Lisätietoja saat tallilta numerosta: 041 481 2131. 

ILMOITTAUDU LEIRILLE TÄSTÄ

OTA LEIRILLE MUKAAN 
tiivistelmä ja muistilista 

- omat eväät! 
- ratsastukseen soveltuvat vaatteet, kannalliset kengät, hansikkaat, kypärä jos on oma 
- sään mukaista vaatetta, ennemmin liikaa kuin liian vähän 
- aurinkovoide ja/tai auringolta suojaavat vaatteet 
- kumisaappaat on tallilla aina hyvät
- Kela-kortti, mikäli leirin aikana tarvitaan lääkärikäyntiä 
- iloinen ja reipas asenne, ollaan yhtä perhettä 
- taskurahaa leirikioskia varten 

Tarvittaessa myös: oma pyyhe, omat lääkkeet - myös särkylääkkeet, hyttysmyrkky 

TERVETULOA! 

Etsi