Meillä ei tarvii stressata

Harrastamisen tulee 
olla ennen kaikkea 
mukavaa!

Onko vakiotunteihin vaikea sitoutua? Tuottaako harrastusaikataulut stressiä? Ahdistaako, loppuuko happi, aaaaapuuuuu-va?! Älä hyvä ihminen ressaa, harrastamisen tulee olla ennenkaikkea mukavaa! Toteutetaan yhdessä sinun toiveitasi, sinun omassa tahdissasi ja sinun aikataululla! Älä myöskään mieti, osaatko tarpeeksi - tottakai sinä osaat! Mannen Ratsutilalle ovat tervetulleita kaikki ratsastustasosta riippumatta. Ohjaamme sinua kohti tavoitteitasi ja toiveitasi, oli sitten kyse rentoutumisesta maastokävelyllä, esteistä tai korkeasta koulusta ja annamme sinun oppia! 

Voit harrastaa silloin kuin se sinulle sopii, kerran kuussa tai viikossa, ennalta sovittuun vakioaikaan tai joka viikko erikseen varattuna omaan aikatauluusi sopivimpana aikana. Pyrimme räätälöimme ratsastuspalvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi! 

Mottomme on: "Virheiden kertominen ei ole avainasia, vaan positiivisten harjoituskokemusten kautta oppimisen ja kehityksen työkalujen löytäminen!" 

TUNTIEN VARAAMINEN: 

Toivomme sinun varaavan ja maksavan tunnit ensisijaisesti netissä ajanvarauksemme kautta, painamalla tästä > VARAA TUNTI.

Mikäli koitat tavoittaa meitä puhelimitse, ja emme pääse vastaamaan, laitathan viestin. vastaamme siihen mahdollisimman pian - viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tallin puhelinnumero on 041 481 2131

Ala-ikäisen kyseessä ollessa, tunnin varaa huoltaja. Tuntia varatessa ilmoitathan mahdollisista opetukseen ja ratsastamiseen vaikuttavista tekijöistä tai rajoitteista, kuten myös esimerkiksi allergioista tai lääkityksistä, mitä opetustilanteessa olisi hyvä tietää oman turvallisuutesi ja mukavan oppimiskokemuksen vuoksi. Myös ponitunneilla tarvitsemme tiedon ratsastajan pituudesta ja painosta. Nämä kysymykset kysytään automaattisesti, mikäli varaat tunnin nettiajanvarauksen kautta. Voit ilmoittaa edellä mainitut tiedot myös asiakastietolomakkeella.

OPETTAJAT: Ratsastuspalvelumme ohjaa ratsastuksenopettaja, ratkaisukeskeinen nepsyvalmentaja, muksuoppiohjaaja, equine reiki healer, Marianne "Manne" Okkonen. Tallillamme on usein myös hevosalaa opiskelevia harjoittelijoita, jotka voivat osallistua opetustyöhön. Tallimme sijaitsee noin 10 km päässä Nurmeksen keskustasta, Osoitteemme on Lieksantie 83 b, 75500 Nurmes, etusivulta löydät linkin Google Mapsiin, joka ohjaa sinut tallillemme.

OHJEITA ASIAKKAILLE:
Saavuthan tallille noin ½ tuntia ennen varattua ratsastusaikaa tutustumaan ratsuusi sekä varustamaan sen. Tallilta saat lainattua kypärän ja tarvittaessa raipan. Muutoin pukeudu sään mukaan, ennemmin liian lämpimästi - vaatetta on aina helpompi vähentää. Kannalliset kengät ovat parhaat. Satunnaisratsastajamme kuuluvat SRL:n vakuutusturvan piiriin, muutoin emme ole vakuuttaneet ratsastajiamme, joten huolehdithan vakuutusturvastasi. Kattavan urheiluvakuutuksen saat liittymällä ratsastusseuraan. Mannen Ratsutilan yhteistyö seura on Pohjois-Karjalan poniporukka ry.
Lisätietoja ratsastuksesta, vakuutusturvasta sekä ratsastusseuroista saat osoitteesta: www.ratsastus.fi


PAINORAJAT
Shetlanninponeillamme on niiden pienestä koosta johtuen käytössä painorajat, ponin säkäkorkeudesta riippuen max. 45 kg, mineillä jopa vain 25 kg. Isot ponimme kantavat ponin koosta riippuen max 60-70 kg. Ponien lisäksi käytössämme on muutama hevonen. Yksi näistä hevosista kantaa 100 kg, muut alle 70-90 kg. Otathan tämän huomioon tuntia varatessasi, ilmoitathan myös pituutesi ja psinosi varauksen lisätietokohdassa, että osaamme valita sinulle sopivan ratsun.

MUUTA TÄRKEÄÄ 
Huomioithan tallihygienian mahdollisten hevosten ja ihmisten tautitartuntojen varalta: vaihda puhtaat vaatteet, erityisesti kengät, aina siirtyessäsi tallilta toiselle. Älä koskettele hevosia turhaan.  Pese kädet tai käytä käsidesiä, tarvittaessa maskia. 

PERUUTUKSET
Tuntiperuutukset on tehtävä viimeistään tuntia edeltävänä päivänä, poikkeuksena sairastapaukset. Peruuttamatta jätetyt tai myöhässä peruutetut tunnit laskutetaan hinnaston mukaisesti. Koska meillä ei ole maneesia, palveluillamme on aina säävaraus (rankka sade, ukkosmyrsky, kentän liukkaus). Talvella pakkasraja -15'c, perheen pienimmillä -10'c, mutta mikäli kylmänkestäviä ratsastajia löytyy, tunteja on pidetty -20'c saakka. Mikäli tunnit joudutaan perumaan sään vuoksi, siitä ilmoitetaan viimeistään 1 h ennen tunnin alkamisajankohtaa asiakkaalle. Voit myös soittaa tallille ja tiedustella asiasta.

TUNTIEN MAKSAMINEN 
Palvelut maksetaan ensisijaisesti tuntia varatessa netissä, mutta ne voidaan maksaa paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai pankkikortilla, meille käy myös Mobile pay sekä useimmat liikuntasetelit (Smartum, ePAssi, Virike,  Edenred) sekä Nurmeksen kaupungin juniorikortti. Otamme vastaan myös maksusitoumuksia. Laskun kirjoitamme ainoastaan isommista kertaostoista, kuten ratsastuskorteista. Laskuissa laskutuslisä + 5 euroa.

Maksu etukäteen tilille on myös mahdollista, asiasta sovittava kuitenkin etukäteen palvelua varatessa, kirjoita tällöin viestiosaan: Ratsastuspalvelut ratsastuskoululla, päivämäärä ja asiakkaan nimi. Ota kuitti mukaan saapuessasi tunnille tai lähetä se viestillä tallin numeroon. Pankkitiedot: OKOYFIHH, FI45 5343 0720 0992 61, maksun saaja: Marianne Okkonen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10/24%.

ASIAKASTIEDOT
Turvallisen toiminnan takaamiseksi toivomme asiakkaiden täyttävän henkilötietolomakkeen ASIAKASTIETOLOMAKE
Uuden henkilötietolain (523/1999,10§) mukaan ilmoitamme asiakkaillemme, että asiakkaan henkilötietoja käsitellään vain asiakassuhteen hoitamiseen tarjoamiemme palveluiden varalta. Asiakasrekisterimme sisältää tiedot tehdyistä varauksista, maksuista ja asiakkaan yhteys- ja terveystiedoista (etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, ratsastustaitotaso, pituus ja paino, harrastamiseen vaikuttavat sairaudet, lääkitykset tai muut rajoitteet). Alle 18-vuotiailta vaaditaan aina myös vähintään huoltajan nimi ja puhelinnumero. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle - poikkeuksena hätätilanteet, erityistapausissa viranomaiset, laskujen erääntyessä perintätoimisto. Asiakkaalla on oikeus tarkastaa tallentamamme tiedot ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli niitä on käsitelty lainvastaisesti. Asiakasrekisteriä pitää ja rekisterin yhteyshenkilö on: Mannen Ratsutila/Marianne Okkonen, Lieksantie 83 b, 75500 Nurmes, puh. 041 481 2131. Y-tunnus: 2319700-2.


Etsi