Etsi

Elämyksiä ja muistoja ponileiriltä!

KESÄLEIRIT 2021

4H-PÄIVÄLEIRI
Suosittu ponipäiväleiri järjestetään jälleen yhteistyössä Pielisen 4H-yhdistyksen kanssa. Leiri sisältää mm. ratsastusta, ajoa, ponien hoitoa, pelejä ja leikkejä sekä lounaan.
Ajankohta: 7.-11.6.
Hinta: 4H hakenut Itä-Suomen AVI:lta haettu avustusta leiriin, mikäli avustus myönnetään, leirin hinta vain 100 €!
Ilmoittautuminen: 4H Pielinen

POMPPIVIEN PONIEN -leiri
Leirillä pompitaan esteitä poneilla ja ilman. Mikäli ponit suosivat, luvassa myös risuestelaukkaa! Luvassa siis kesän kuumin esteleiri.
Ajankohta: 19.-21.7.
Hinta: 295 €
Taitotaso: ponin hallinta kaikissa askellajeissa ja jonkinlainen kokemus esteiltä katsotaan eduksi.

PONIUNELMIA
Varaa leiri kaveriporukalle! Toiveiden mukainen leiri omalle jengille. Mukaan mahtuu 4-6 kaverusta, leiri sopii myös vaikkapa vanhempi-lapsi leiriksi. Päivittäin yksi toiveiden mukainen ratsastustunti ryhmässä ja lisäksi poniohjelmaa. Ei taso vaatimusta. Ajankohta sopimuksen mukaan. Lisäratsastusta mahdollista varata leirille lisähintaan.
Hinta: 310 € 

MEIDÄN LEIREISTÄ:

Mannen Ratsutilan leirit ovat ponileirejä. Käytössämme on sherlanninponeja, joiden pienen koon vuoksi ratsastajan suositus koko on maksimissaan 45 kg ja 150 cm. But, don't worry! Talliltamme löytyy pari isompaakin ponia ja ratsuhevosta, mikäli haluat leirille, mutta jalkasi laahaisivat maata shettisten kanssa :) Monipuoliset ponipalvelut kuuluvat kaikkiin leireihimme, ponien kanssa pystyvät harrastamaan myös aikuiset, ilman että nousevat ponin selkään!

- Kaikilla leireillä ratsastetaan pari tai ryhmätunneilla kerran päivässä (poikkeus My little pony -leiri, jossa yksityistunnit). 
- Lisäksi jokaisella leirillä on päivittäin poniohjelma, joka voi olla esimerkiksi: agilitya, ohjasajoa, kärryajoa, ponikoulun pelejä tai vaikkapa aarrejahti. 
- Kaikki 3 vrk leirit sisältävät aamu- sekä iltapalan, välipalan, lounaan ja päivällisen. Päiväleireillä lounas. Ruoat voidaan valmistaa laktoosittomina ja tarvittaessa gluteenittomina, mikäli sinulla on jokin muu erityisruokavalio, perimme sen järjestämisestä 30 € lisämaksun.
- Päivittäin ohjelmassa myös ponien ja hevosten hoitoa, toiveiden mukaista ohjelmaa vapaa-aikana, ei pakollisia puuduttavia teoriatunteja, halutessasi leirikaste ja leiriolympialaiset!
- Joka leirillä luvassa myös ylläreitä, sekä parhaat ohjaajat ja opettaja.
- 3 vrk leireille otetaan 4-6 leiriläistä, tallin omalle päiväleirille 10.
- Leiriläisten tulee olla yli 7-vuotiaita.
Majoitus tallin hotellissa. Pari- ja yksilösängyt hotellin olohuoneessa, rakennuksessa lisäksi keittiö, wc ja suihku.
- Kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja tallin puolesta.
- Jokaisella leirillä nuotio ilta, jossa tehdään mm. oksaleipää ja paistetaan makkaraa.
- Leireillä on myös LEIRIKIOSKI! Varaathan mukaan pientä rahaa sitä varten.
- Leirit voit käydä myös kurssimuotoisena, mikäli et halua yöpyä, (hinta sama). 
- Leirille voit tulla myös omalla ponilla (hinta sama).
- 3 vrk leiri alkaa leirin ensimmäisenä päivänä kl 9:00 ja päättyy leirin viimeisenä päivänä kl 19:00. Leirille voi saapua tarvittaessa edellisenä iltana kl 16-18, tällöin perimme 30 € lisämaksun. 
- Leiriläiset haetaan tarvittaessa junalta tai bussilta Nurmeksesta.
- Kaikilla leireillä on varausmaksu 70 € , joka vahvistaa tehdyn varauksen. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa muutoin kuin lääkärintodistuksella.
- Opettajina leiriellä ratsastuksenopettaja Marianne Okkonen ja opiskelija Amanda Haverinen.
- Lisätietoja saat soittamalla tallille: 041 481 2131.

LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Leireille ilmoittaudutaan nettiajanvarauksemme kautta, mikäli haluat oman leirin, sovi ajankohdasta ensin tallin kanssa. Luethan kuitenkin ensin seuraavat ohjeet: 
1. Leirivarauksen tekee aina alle 18-vuotiaan puolesta huoltaja.
2. Etsi kalenterista leiri tai soita tallille. 
3. Tee varaus, täytä huolellisesti pyydetyt tiedot itsestäsi. Kerrothan rehellisesti ratsastustaitosi sekä mahdolliset harrastamiseen vaikuttavat terveystekijät, myös ruoka-aineallergiat. Tarvitsemme tietoja turvalliseen palvelun tuottamiseen, tiedot tallentuvat ainoastaan omaan järjestelmäämme.
4. Kun varaat leirin, maksat varausmaksun (70 €) varauksen yhteydessä. Varausmaksu sisältyy leirin hintaan ja se palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
5. Pari viikkoa ennen leiriä saat leiripostia, jossa kerrotaan tarkemmin leiristä, mitä kannattaa pakata mukaan ym, sekä laskun leirin loppusummasta. Lasku tulee olla maksettuna ennen leirille saapumista.
6. Sitten vain odottamaan iiiiii-haaa-naaaa leiriä elämyksineen!